INFORMACIÓ I RESERVES +34 902 13 00 14 info@viatgesplus.com

CERCADOR D'EXCURSIONS

Transfer Aeroport de Palma − Est i Sud de Mallorca

Cultura / Sol i platja / Tots els públics / Mallorca

L'Aerotib és el servei de bus interurbà que connecta l'aeroport de Palma amb diferents zones de Mallorca sense necessitat de fer cap transbord.

Sagalés−Caldentey opera la línia A42, que enllaça l'aeroport de Palma amb punts de l'est de Mallorca com Manacor, Porto Cristo, S'Illot, Cala Millor i Cala Bona, i la línia A51, que connecta l'aeròdrom amb Llucmajor i Campos, al sud. A més, aquestes parades enllacen amb els transbordaments que us portaran als llocs més recòndits, íntims i especials de l'Illa.

Pots comprar els bitllets de forma anticipada, fent clic aquí. A més, el bitllet en línia és un 40% més barat que el bitllet senzill comprat a bord del bus.

Horaris línies A42 i A51

Consulta els horaris de la línia A42 (Aeroport − Cala Bona) aquí.

Consulta els horaris de la línia A51 (Aeroport − Campos) aquí.

 

Mapa del recorregut de les línies A42 i A51:

GALERIA FOTOGRÀFICA

MÉS INFORMACIÓ

Horaris A42 (Aeroport – Cala Bona)
Descarrega

Horaris A51 (Aeroport – Campos)
Descarrega

POTSER T'INTERESSA

Tradició i gastronomia als mercats de Mallorca

Visitar els mercats locals de Mallorca és una manera excel·lent d'apropar-se a la cultura i la tradició de l'illa. A la zona on opera Sagalés-Caldentey en destaquen dos: el de Santanyí i el d’Artà, i t'expliquem com arribar-hi en transport públic.
5.4€ COMPRAR

Coves del Drac: un paradís natural i misteriós

Si vols fer una activitat diferent i descobrir tots els espais de l'illa, les Coves del Drac, sens dubte són un dels racons més amagats i silenciosos que trobaràs.
5.4€ COMPRAR
COMPRAR