INFORMACIÓ I RESERVES +34 902 13 00 14 info@viatgesplus.com

CERCADOR D'EXCURSIONS

Tradició i gastronomia als mercats de Mallorca

Shopping / Cultura / Gastronomia / Tots els públics / Famílies / Parella / Mallorca

L'interès creixent pel bon menjar i els productes de quilòmetre zero ha provocat el ressorgiment dels mercats de tota la vida. A Mallorca cada dia hi ha nombrosos mercats a diferents localitats; es tracta d'una tradició antiga que fins avui perdura. A la zona de Llevant-Migjorn hi destaquen els mercats de Felanitx, Artà i Santanyí:

Felanitx: se celebra cada diumenge de 9:00 h a 14:00 h. Felanitx és el municipi que està situat a la zona sud-est de Mallorca i compte amb un mercat ubicat al centre de la localitat i les places principals que és molt popular entre els residents i els turistes. Al mercat setmanal es pot trobar una gran varietat de productes: fruites i verdures, productes d'alimentació, embotits, roba, entre d'altres. També compte amb productes artesans com la ceràmica. La visita al mercat és una manera de descobrir alguns dels carrers i racons més antics i amb més encant del municipi.

Artà: se celebra cada dimarts de 9:00 h a 14:00 h. Aquest mercat és molt popular entre els residents i els turistes i està dividit en 3 parts diferents: el mercat exterior, el mercat cobert d'alimentació i el mercat artesanal als jardins de Na Batlessa. La visita al mercat obert és una manera de descobrir alguns dels carrers i racons més antics i amb més encant del municipi, així com alguns dels elements patrimonials i arquitectònics més rellevants.

Santanyí: se celebra cada dimecres i dissabte de 9:00 h a 14:00 h. Santanyí és el municipi que està situat més al sud de tot Mallorca i compta amb un mercat a l'aire lliure que ocupa tota la plaça Major i un gran nombre de carrers adjacents. És un dels mercats amb més encant de Mallorca on es troba gairebé de tot: productes de l’horta local, formatges, conserves, embotits, i parades de flors, roba, complements, estris de cuina i decoració, entre d’altres. I, per descomptat, artesania, com la ceràmica de Pòrtol, la roba de llengües mallorquines o les escultures elaborades amb la famosa pedra de Santanyí.

Com puc arribar-hi?

MERCAT DE FELANITX

 • Des de Palma, Campos i Manacor: línia 501
 • Des de Cala d’Or: línia 514
 • Des de Cala Millor: línia 401 i transbordament a la línia 501
 • Des de Colònia de Sant Jordi: línia 517 i transbordament a Manacor mb la línia 501
 • Des de Cala Rajada: línia 411 i transbordament a Manacor amb la línia 501

 

MERCAT D'ARTÀ

 • Des de Palma o Cala Millor Sud: línia 401 i transbordament a Manacor a la línia 411
 • Des de Cala Bona o Cala Millor Nord: línia 424 i transbordament a Capdepera a la línia 411
 • Des de Manacor o Cala Rajada: línia 411

 

MERCAT DE SANTANYÍ

 • Des de Palma: línia 501 i transbordament a Campos a la línia 515 o 516
 • Des de Cala d'Or: línia 515
 • Des de Campos o Colònia Sant Jordi: línia 517
 • Des de Felantitx o Manacor: línia 501 i transbordament a campos a la línia 515 o 516


Consulta el mapa de les línies d’autobús de Mallorca i tots els horaris i connexions aquí.

GALERIA FOTOGRÀFICA

VIDEOS

MÉS INFORMACIÓ

Connexions mercat de Artà
Descarrega

Connexions mercat de Felanitx
Descarrega

Connexions mercat de Santanyí
Descarrega

POTSER T'INTERESSA

Transfer Aeroport de Palma − Est i Sud de Mallorca

Si has triat Mallorca com a destí de vacances, t'oferim bus diari des de l'Aeroport de Palma fins a Manacor, Sa Coma, Cala Bona, Llucmajor i Campos.
MÉS INFORMACIÓ

Coves del Drac: un paradís natural i misteriós

Si vols fer una activitat diferent i descobrir tots els espais de l'illa, les Coves del Drac, sens dubte són un dels racons més amagats i silenciosos que trobaràs.
5.4€ COMPRAR
COMPRAR