INFORMACIÓ I RESERVES +34 902 13 00 14 info@viatgesplus.com

CERCADOR D'EXCURSIONS

Et portem a les festes del Pilar

Cultura / Tots els públics / Altres

Les festes del Pilar de Saragossa es celebren del 7 al 15 d’octubre en honor a la Mare de Déu del Pilar, la patrona de la ciutat. El dia 12 d’octubre és el dia més important de les festes del Pilar, ja que es realitza l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Pilar. Des de primeres hores del matí, milers de persones d’arreu del món, vestits amb ornamentació regional, desfilen davant la Mare de Déu del Pilar i dipositen davant la verge milers de flors per rendir-li homenatge. 

L'EXCURSIÓ INCLOU:

  • Viatge d’anada i tornada en autobús
  • Visita guiada a Saragossa (opcional amb un suplement de 6€). La visita guiada comença a les 12h (Av.Pirineus, al costat del Pont Santiago)  i té una durada de 2 hores (aproximadament). Consulta més informació a l’apartat d’Informació Addicional. 

Vine a les festes del Pilar de Saragossa! Sagalés et porta!

HORARIS

*(Cal presentar-se 15 minuts abans de la sortida)

CALDES DE MONTBUI Estació d'Autobusos

6.00

PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS Parada de bus Plaça L'Alzina-Av. Catalunya   

6.05

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA Mossèn Jacint Verdaguer-Rambla 

6.15

LA LLAGOSTA Avda. Onze de Setembre - Ajuntament

6.25

GRANOLLERS Estació d'Autobusos 

6.25

MOLLET DEL VALLÈS Avda. Burgos - Parc de Can Mulà

6.40

 

La tornada des de Saragossa està prevista a les 20:30h amb hora aproximada d'arribada a les 22:00h.

 

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

VIDEOS

MÉS INFORMACIÓ

Horaris de sortida des del Vallès
Descarrega

  • Es requereix un mínim de 30 persones per realitzar l’excursió. En cas de no arribar-se al mínim, l'agència té dret a anul·lar el viatge i reemborsar al consumidor totes les quantitats abonades, sense que el client tingui dret a indemnització.
  • Amb la visita guiada a Saragossa descobreix el Torreón de la Zuda, Muralles Romanes, Estàtua de César Augusto, San Juan de los Panetes, Santa Isabel de Portugal, Plaça de San Felipe on es troba el monument de la desapareguda Torre Nueva, Museu Pablo Gargallo, Església de San Felipe, Torreón Fortea i Casa Montal. També podreu descobrir la Plaça Espanya, la Porta Cinegia, el Teatre Romà i la Catedral de La Seo. La visita finalitzarà a prop de la Plaça del Pilar perquè pugueu veure l’ofrena de flors. 

POTSER T'INTERESSA

La Roca del Vallès Shopping Bus

Vine de compres a La Roca Village, Mango Outlet i Nike Factory Store i gaudeix d'un dia de shopping en prestigioses botigues, amb descomptes exclusius. A només 40 minuts del centre de Barcelona.
18€ COMPRAR
COMPRAR